WORKSHOP SWINGKÖR

Energiboost i workshopform

En rolig workshop heldag för blandad kör, damkör eller manskör.  Är ni en grupp som gillar Lindyhop och är nyfikna på att sjunga swing? Eller ett danscommunity som vill starta en egen Swingkör? Eller en grupp sångglada jazzälskare?

Denna heldagsworkshop ger en härlig energiboost och där leker med swingmusiken, improviserar, sjunger scat och svängiga swinglåtar tillsammans! Vi startar dagen med en skön uppvärmning för kropp och röst, och sjunger med fokus på sound, timing och sväng. Nivån utgår från gruppen. Inga förkunskaper krävs. Denna workshop går att kombinera med enskilda sånglektioner eller Masterclass.

Jourhavande swingkörledare Anna Hultén rycker gärna ut till er stad / er dansförening för att injicera lite swingkör. Tidigare uppdrag har bland annat varit på Herräng Dance Camp, Linköping Air Swing och Swingpatrol (Melbourne, Australien).


VAD: WORKSHOP I SWINGKÖR HELDAG (TOTALT 4 H UPPDELAT PÅ TVÅ PASS)
NIVÅ: INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS
NÄR: BOKA ETT PASSANDE DATUM MED ANNA!
LEDARE: ANNA HULTÉN, SÅNGPEDAGOG

 

sagt om workshop swingkör


 
Tack för workshopen Anna, det var så bra och kul! Vi är så glada att du ville komma till oss och hjälpa oss att komma igång med vår swingkör - hoppas du kan tänka dig att komma igen!
— Linköping Air Swing