SWINGKÖREN

Sjung SWING i en av stans svängigaste körer!

Swingkören är en damkör i Stockholm som sjunger allt från 40-talets swingpärlor till modernare jazzlåtar i tre- fyrstämmig kör.
Vi har fokus på sångglädje, körklang, timing och kören passar dig 18- ca 55 år med viss körvana och gärna intresse för swingdans och swingmusik.


Repetitioner: Torsdagar 18:00-20:00 (med start 5/9)
Var: Södermalm, Stockholm
Pris: 2150 kr (inkl. moms), 12 körtillfällen á 2 h
Körledare: Anna Hultén; sångpedagog, frilansande sångerska och lindyhoppare.Vara med i Swingkören

Prova På & Audition!
Välkommen att komma på terminens första rep! Efteråt gör vi en kort audition i syfte att stämindela och se till din nivå. Du behöver inte förbereda något.

Torsdagen den 5/9 kl. 18.00-20.00 körrepetition, därefter audition. Vi ses på Patons Malmgård (se karta längre ned)
Varmt välkommen!


Hitta hit

Patons Malmgård, Tegelviksslingan 20. Huset är orange och ligger vid foten av berget Fåfängan, nära hamnen och finlandsbåtarna. Åk dit med buss från slussen, gå av på station “Londonviadukten”.

 
 
 

Sagt om Swingkören


 
Det är alltid med förnyad energi och ett leende på läpparna som jag går från ett rep med Swingkören. Annas genuina glädje, kunskap och humor gör varje torsdag till veckans bästa. En repertoar med allt från Boswell Sisters och Chet Baker till Monica Zetterlund, och Alice Babs blir en fantastisk swingcocktail!
— Sanna
Swingkören – Stockholms roligaste och definitivt svängigaste kör!
— Erika
Så glad att jag hittade denna lilla pärla till kör med underbara medlemmar och peppande körledare. I höst blir det fortsättning!
— Sara